Open Hof doet mee aan de Dahlia mozaïekenroute. Op 9 en 10 september staat er bij Open Hof een mooi mozaïek voor de deur. Het mozaïek van 2 bij 2 meter geeft het nieuwe logo van Open Hof weer. Met het logo geven we weer waar Open Hof voor staat:

Wij geloven dat leven met Jezus groei en bloei brengt. Wanneer je Jezus volgt, groei je als persoon en ga je steeds meer op Jezus lijken in je manier van doen en denken. Dat brengt jou tot bloei en dat is ook iets waar je omgeving van meegeniet. Groei en bloei zie je dus terug in het logo. Door de kracht van Jezus (de schaduw van het kruis), komen wij tot groei en bloei.

Om een extra knipoog te geven naar ons dorp en haar ligging in de Bollenstreek, hebben we gekozen voor de bloembol. Hillegom is een prachtig dorp en het is ons verlangen dat we als Open Hof bijdragen aan de groei en bloei van ons dorp. We geloven dat Jezus alle Hillegommers uitnodigt voor een ontmoeting met Hem, een ontmoeting waarin je tot je bestemming komt.

Net als een bloembol te maken krijgt met regen, hagel, hete zonnestralen en luide toeristen (?), zo hebben wij in ons leven ook met vanalles en nog wat te maken. Situaties waar je soms niets aan kunt doen, de hagelstormen van het leven. Leven met Jezus is geen garantie voor een leven zonder storm, maar het is wel de garantie op vaste grond onder je voeten en ‘wortels’ die je steeds weer voorzien van wat je ten diepste nodig hebt: Het besef dat je onvoorwaardelijk geliefd bent, altijd welkom bent en dat jouw leven waardevol is.

Op 9 september van 10.30 tot 14.30 is Open Hof geopend ivm de Open Monumenten Dag. Dan is er een expositie van de schilder Jurjen van Houwelingen.

Deel dit bericht .....

Kerk in Hillegom

Contact

E-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Scroll naar boven