Huiskringen

Geloven doe je niet alleen op zondag (als het goed is 😉). Hoe geef je jouw geloof handen en voeten in je dagelijks leven? Hoe leer je Gods stem verstaan? Wat heb je recent geleerd van God, of over God? Zulk soort vragen bespreek je op een huiskring. Iedereen die onderdeel is van Open Hof, of dat zou willen worden, moedigen we aan om deel te nemen aan een huiskring.

Een huiskring komt een keer per twee weken samen in, je raadt het al, het huis van een van de groepsleden. Per kring verschilt of dat steeds hetzelfde huis is, of dat er wordt gerouleerd tussen huishoudens.

De huiskring is niet alleen een plek waar je samen groeit in geloof en samen bidt. Het is ook een plek waar je kunt delen wat je bezighoudt en waar je voor elkaar klaarstaat. Zo is de huiskring eigenlijk een mini-kerk binnen de kerk.
De huiskringen worden per jaar samengesteld, maar je kunt natuurlijk ook later aansluiten of een paar keer aanschuiven om eens te kijken hoe zo’n huiskring is. Neem contact op met Steven Parmentier wanneer je hier meer over wilt weten.

Kerk in Hillegom

Contact

E-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Scroll naar boven