Na de super gezellige middag vorig jaar organiseert Open Hof Hillegom op zondagmiddag 9 juni weer een gezellige, Franse middag in het Julianapark in Hillegom. Kom alvast in vakantiestemming en geniet van gezelligheid, muziek en een potje jeu de boules. Er kan deze middag jeu de boules gespeeld worden onder het genot van een drankje en muziek van 13.00 tot en met 15.30 uur.

De band Our Freeway zal gezellige muziek verzorgen. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om wat te komen drinken of een spelletje jeu de boules te komen spelen. 

Schmink Geluk komt kinderen sminken. Wie gezellig een praatje wil maken of andere mensen wil ontmoeten kan ook terecht in het park. Er zijn enkele jeu de boules spellen aanwezig. Maar als u een eigen jeu de boules spel heeft, kunt u deze ook meenemen. Het Julianapark is aan de Oranjelaan 1 in Hillegom.

Bij nat weer wordt er een alternatief programma aangeboden dat zal plaats vinden bij Open Hof aan de Raadhuisstraat 3. Houd hiervoor de Open Hof website openhofhillegom.nl of facebook pagina in de gaten. 

Deel dit bericht .....

Kerk in Hillegom

Contact

E-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Scroll naar boven