Kom je zondag 24 december brunchen?

Zondag 24 december doen wij de deuren open voor mensen die gewoon eens wat andere mensen willen ontmoeten en stil willen staan bij de tijd van het jaar. Kom alleen of samen met iemand. Wij organiseren een brunch. De deuren gaan open om 10.00 uur. We willen beginnen om 10.30 uur.

Voor kerst kan je het heel druk hebben. Je wilt je werk afronden. Misschien ben je wel een weekje vrij en ga je in januari weer aan de slag. Je wilt afspreken met vrienden en je moet ook nog langs bij je familie. Misschien valt het wel mee met alle drukte bij jou en kun je je ook wel eens eenzaam voelen met kerst.

Kom dan naar Open Hof aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom. Wij zullen wat lekkere dingen klaar maken voor deze brunch zoals een kerstbrood, lekkere broodjes en een soepje. Het is leuk als jij ook wat te eten meeneemt, dan maken samen deze brunch. Je kunt je aanmelden via info@openhofhillegom.nl tot uiterlijk woensdag 20 december.

Gezellig als je ook komt. Dan kunnen we elkaar ontmoeten en samen stil staan bij deze bijzondere tijd van kerst. Open Hof, Raadhuisstraat 3 in Hillegom.

Deel dit bericht .....

Contact

E-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Scroll naar boven