De Cooperatieve Windenergie Vereniging Meerwind uit Haarlemmermeer heeft Open Hof een sponsorbedrag toegekend van €4400. Dit bedrag zal besteed worden aan uitbreiding van het aantal zonnepanelen.  Afgelopen najaar is Open Hof overgegaan op verwarmen d.m.v. airco’s. Daardoor is het gasverbruik zo’n 95% lager geworden. Het extra verbruik van elektriciteit zal straks worden opgewekt door de zonnepanelen.

‘Wind in de rug’ is het sponsorfonds van Meerwind voor verenigingen en organisaties uit of rondom Haarlemmermeer. Meerwind vindt het belangrijk om met een deel van de opbrengsten lokale, duurzame projecten te ondersteunen. Zo laten ze zien dat mensen in Haarlemmermeer en omgeving direct profiteren van de windmolens in de gemeente.

De leden van Meerwind zijn gezamenlijk eigenaar van een aantal windmolens (langs de A4) in Haarlemmermeer. De opbrengst van de windmolens wordt uitgekeerd aan de leden. 
Iedereen kan lid worden van Meerwind en heb je interesse om ook (voor een klein deel) eigenaar te worden van een windmolen? Kijk dan eens op hun website meerwind.nl

Deel dit bericht .....

Kerk in Hillegom

Contact

E-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Scroll naar boven