alpha hillegom chocolaterie pierre

Samen eten, elkaar ontmoeten én in gesprek gaan over grote vragen. Dat zijn de ingredienten van de Alpha avonden die Open Hof komende maanden organiseert. ‘Iedereen is welkom’, legt Steven Parmentier, voorganger van Open Hof, uit. ‘We willen met deze avonden een plek bieden waar je jezelf mag zijn, waar je alles kunt zeggen of vinden en waar je mag twijfelen. Er is in het dagelijkse leven vaak zo weinig tijd of ruimte voor échte gesprekken. Daar willen we met deze avonden juist ruimte voor bieden.’

In de ontspannen setting van Chocolaterie Pierre worden deelnemers verwelkomd met hapjes en drankjes. Verder is er elke avond een gespreksstarter, wat input om het gesprek op gang te brengen. Het grootste deel van de avond bestaat uit de ontmoeting en het gesprek onderling. Elke avond staat in het teken van een vraag die te maken heeft met christelijk geloof. Bijvoorbeeld de vraag ‘Is er meer (tussen hemel en aarde)?’ of ‘Wie is Jezus?’. De eerste avond wordt op donderdag 14 september georganiseerd en start om 19:00.

Voor meer informatie kun je terecht op openhofhillegom.nl/alpha, ook kun je via de website contact opnemen. Deelname is gratis en iedereen is welkom. Alpha wordt georganiseerd op de donderdagavonden vanaf 14 september t/m 7 december (muv vakantie- en feestdagen). Elke avond start om 19:00 en is om 21:30 afgelopen.

Deel dit bericht .....

Kerk in Hillegom

Contact

E-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Scroll naar boven