SponsorKliks

Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan Open Hof, zonder dat het jou iets extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Open Hof ontvangt hiervoor een bijdrage. Ook doen grote webwinkels als Bol, Hema, Coolblue, Thuisbezorgd, Booking.com en Mediamarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Open Hof. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Open Hof ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Open Hof. Voor jou een kleine moeite, voor Open Hof zijn het inkomsten die we goed kunnen gebruiken. 

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks komt. 75% van deze commissie is voor Open Hof. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval profiteren wij hier direct van! Let op: geen commissie op boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

De categorie reizen levert het grootste deel van alle ontvangen commissie op.
En binnen de categorie reizen levert Booking.com het meeste op.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Open Hof weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Open Hof is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert de Open Hof niets op.

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKlikken af.
Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en je kunt een notificatie ontvangen als er een transactie is gedaan en er weer geld voor Open Hof binnenkomt. 

De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan weet SponsorKliks dat de commissie naar de HHK moet gaan.

Er is ook een browser extensie voor Chrome (werkt ook op Edge)
Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zo gemakkelijk mogelijk te maken. Stel wel even in dat de commissie naar de HHK dient te gaan. De extensie kun je hier downloaden en installeren. Lukt het niet? Kijk dan even naar dit filmpje op youtube.

Kerk in Hillegom

Contact

E-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van Open Hof? Meld je dan aan voor onze wekelijkse ‘e-nieuws’.

Scroll naar boven